Minden ami kávézó

Kávézó blog

Kávézó blog

Egy éves lett a blog!

2020. január 03. - k.oszto

Induláskor még én sem voltam benne biztos, hogy megéri ezt a kort, de elröppent ez az egy év, és a lendület a mai napig kitart.

Összefoglalva, hogy mi minden történt:

-20 blogbejegyzés, amibe belefért:

 - 14 kávézó (Sajnos ebből csak három volt vidéki, de idén javítunk az arányon!)

 - 3 rendezvény (Kávébár bazárA kávé napja, illetve egy meetup)

 - 2 külföldi kitekintés (Kijev illetve Ciprus)

A legolvasottabb poszt: A Budai Pékség valamint a váci úti Coffe Shop (ez utóbbi kapott hideget és meleget is, meg én is a kommentelőktől). Ezek a posztok (és szerencsére mások is) jártak a blog.hu címlapon, ez sok látogatót bevonzott. A legkevésbé olvasott cikk: a Hygge a Bálnában.  Sajnos egy kávézó (amiről a legelső blogbejegyzés született) már be is zárt, de ez egy ilyen szakma.

Számtalan bejegyzés születetett a blog Facebook oldalán, és a követők száma is szépen gyarapodik. A Facebookon legsikeresebb posztja a Mad Dog Cafe House-ról szólt volt, erről sajnos még nem született cikk, de ami késik az nem múlik. A blog Instagram oldala is elindult, azért a siker itt még várat magára.

A blog révén sok embert megismertem, talán értékes kapcsolatok is születtek. Ezen kívül nagyon sokat megtudtam a kávézókról, a szakmáról és természetesen a kávéról is.

Mindenestre a lendület kitart, már be vannak tárazva a félkész anyagok amik csak arra várnak, hogy egy jó bejegyzés szülessen belőlük.

Hajrá 2020!

A bejegyzés trackback címe:

https://caffee.blog.hu/api/trackback/id/tr7415392108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása